Láng József | LANGUARD

Rólunk

KAMERA ÉS RIASZTÓRENDSZEREK tervezése, telepítése, karbantartása

Hatósági engedéllyel rendelkező regisztrált biztonságtechnikai szerelő által nyújtott szolgáltatás!

Új kamera és riasztó rendszerek kiépítése, meglévő kamera és riasztórendszerek karbantartása, bővítése elsősorban Zala és Vas megye területén, de természetesen adott estben más területeken is.

Hagyományos „kábeles” és a legmodernebb kábelezés nélküli, rádiós rendszerek kiépítése rövid határidővel!

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Árajánlat érdekében hívja az alábbi telefonszámot, vagy kérjen árajánlatot a langcameraeye@gmail.com e-mail címen, illetve a kapcsolat menün keresztül.

+36 30 9978923

 

A vagyonvédelem fő profilja az emberi élet és a vagyon megóvása, a megelőzés. Másodlagos funkciója a nyugodt és biztonságos lét feltételeinek megoldása; a vállalatot vagy magánszemélyt ért külső hatások elemzése, kockázatok csökkentése. Legfőbb vagyonunk a biztonságos létezésünk. A vagyonvédelem céltudatos és folyamatos tevékenység, amely fizikai, technikai védelmet jelent.

Tárgya a birtokolt dolog, illetve ennek módjára hasznosítható természeti erő, pénz, értékpapírok is. A vagyonvédelem alrendszerei mechanikai, elektronikai és élő erőből állnak (kiegészülhet még biztosítással). Manapság nagyon fejlett kamerarendszereket ismerhetünk meg, de már nem a múltbeli események rögzítése a cél, hanem az azonnali intézkedések megtétele.